Marea Britanie nu a luat o decizie privind Huawei

Marea Britanie nu a luat o decizie privind Huawei
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2019

Marea Britanie nu a luat o decizie finală privind folosirea echipamentelor companiei chineze de telecomunicații Huawei în rețeaua sa 5G, a informat ministrul Securității Ben Wallace marți, conform Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Guvernul nu a ajuns la o concluzie privind gestionarea infrastructurii care ar putea să fie exploatată de state pentru a ne spiona, această analiză este în desfășurare”, a precizat Wallace pentru BBC Radio.

„Ne ascultăm aliații, ne ascultăm partenerii europeni. Dacă vrem să oferim acces pe piața noastră, trebuie să precizăm că există reguli”, a adăugat Wallace, scrie News.ro.

Apple anunță iPadOS, un sistem de operare dedicat special tabletelor CITEȘTE ȘI Apple anunță iPadOS, un sistem de operare dedicat special tabletelor

Președintele american Donald Trump se află într-o vizită de stat în Marea Britanie și este așteptat să îi transmită premierului britanic Theresa May că Regatul Unit nu ar trebui să permită Huawei să contribuie la rețeaua 5G a țării din cauza îngrijorărilor de securitate.

Washingtonul susține că echipamentele Huawei ar putea fi folosite de guvernul chinez pentru spionaj și a avertizat toți aliații să interzică gigantul chinez de telecomunicații.

viewscnt
Afla mai multe despre
marea britanie
huawei