Meta nu va ține conferința F8 în 2022

Meta nu va ține conferința F8 în 2022
scris 7 apr 2022

Tradiționala conferință pe care Facebook o organiza anual nu se va ține și anul acesta, după ce compania și-a schimbat numele în Meta.

Meta (fostă Facebook) a anunțat că anul acesta nu va organiza conferința F8, conferință în cadrul căreia, venea în fiecare an cu anunțuri noi legate de propriile produse.

Comunicarea oficială este previzibil de vagă și nu oferă un motiv logic și clar pentru renunțarea la conferință. Se lasă, însă, de înțeles că F8 nu mai este potrivit de când Facebook a devenit Meta, iar focusul de viitor al companie este așa-zisul metavers.

Apple a anunțat când și cum va avea loc WWDC 2022 CITEȘTE ȘI Apple a anunțat când și cum va avea loc WWDC 2022

În loc de F8, Meta va organiza anul acesta cel puțin alte două evenimente, Mai întâi, pe 19 mai, va avea loc primul eveniment de „business messaging”, organizat sub denumirea Conversations.

Tot anul acesta, la o dată încă necunoscută, Meta va organiza un eveniment dedicat, bineînțeles, metaversului și a tehnologiilor adiacente, precum realitatea virtuală și realitatea augmentată.

Renunțarea la conferința F8 vine la puțin timp după ce Google și Apple și-au anunțat deja evenimentele I/O și WWDC, care vor avea loc pe 11-12 mai, respectiv 6-10 iunie. Ambele vor fi transmise online.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook
f8