Microsoft a rezolvat problemele cauzate de update-ul October 2018

Microsoft a rezolvat problemele cauzate de update-ul October 2018
scris 10 oct 2018

Microsoft a anunțat că a încheiat investigarea problemelor create de update-ul October 2018 și va reîncepe livrarea acestuia către PC-urile cu Windows 10.

Gigantul american va relua livrarea update-ului October 2018, după ce procesul a fost întrerupt în cursul weekend-ului ca urmare a descoperirii unui bug care ștergea documentele unora dintre utilizatori.

Inginerii Microsoft au descoperit cauza și spun că au fost afectați doar 0,01% din utilizatori.

Conform celor de la Microsoft, bug-ul a afectat utilizatorii care foloseau o funcție numită Known Folder Redirection, adică acei utilizatori care au schimbat calea implicită a directoarelor care conțin documente (Pictures, Videos etc.)

VIDEO Google a prezentat noile smartphone-uri Pixel și o primă tabletă CITEȘTE ȘI VIDEO Google a prezentat noile smartphone-uri Pixel și o primă tabletă

Interesant este că, așa cum susțineau și o parte a utilizatorilor care au folosit update-ul în varianta de test, bug-ul a fost descoperit de utilizatori și a fost marcat ca atare, însă cei de la Microsoft nu l-au considerat ca fiind o prioritate.

Drept urmare, Microsoft a decis să facă acum unele modificări în cadrul sistemului de feedback din Windows Insider. Utilizatorii care descoperă un bug vor putea să-i atribuie și un anumit nivel de severitate pentru a atrage atenția inginerilor Microsoft.

Noua versiune a update-ului a fost acum relansată pe canalul Windows Insider, unde va fi din nou testată înainte de a deveni disponibilă tuturor utilizatorilor și companiilor care folosesc Windows 10.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
microsoft
windows