Microsoft adaugă noi aplicații suitei sale Office

Microsoft adaugă noi aplicații suitei sale Office
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 nov 2021

Microsoft Office se pregătește de extinderea numărului de aplicații componente, suita urmând să primească doi noi membrii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a anunțat Loop, o aplicație despre care compania americană spune că va schimba modul în care utilizatorii lucrează și colaborează pe baza documentelor de birou.

Loop va face parte din Microsoft Office și va organiza conținutul pe așa-numite blocuri, care vor putea fi mai ușor copiate, mutate și partajate între colegii care colaborează pentru realizarea anumitor documente.

Discuție Iohannis-Microsoft: Gigantul american pregătește proiecte importante în România CITEȘTE ȘI Discuție Iohannis-Microsoft: Gigantul american pregătește proiecte importante în România

Fiecare document (sau workspace, cum preferă să-i spună cei de la Microsoft) poate fi compus din mai multe pagini, ale căror componente pot exista în mai multe aplicații (Word, Excel, PowerPoint etc) și care pot fi modificate și actualizate în timp real.

Dacă, de exemplu, un paragraf de text există în mai multe aplicații din Microsoft Office, o modificare făcută într-una din acestea va apărea în toate.

A doua nouă aplicație a suitei Microsoft Office este soluția de editare video Clipchamp, pe care Microsoft a achiziționat-o recent.

Compania americană spune că Clipchamp va permite utilizatorilor să realizeze producții care să arate profesional și care vor putea fi folosite în aplicațiile suite Office sau în orice altă parte.

Microsoft nu a spus și când anume vor putea fi folosite în cadrul suitei Office noile aplicații, ci doar că acestea vor adăugate în viitorul apropiat.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
office