Microsoft anunță mai multe îmbunătățiri pentru OneDrive, inclusiv creșterea limitei de upload pentru companii

Microsoft anunță mai multe îmbunătățiri pentru OneDrive, inclusiv creșterea limitei de upload pentru companii
scris 2 iul 2020

Companiile care folosesc soluția de stocare online OneDrive, vor putea în curând să urce fișiere mai mari de 15GB, cât era limita impusă de Microsoft până acum.

Microsoft anunță creșterea limitei de upload pentru companiile care folosesc OneDrive. În loc de 15GB, firmele vor putea urca online fișiere care ajung și la 100GB.

Dacă pentru utilizatorii finali 15GB limită de upload este mai mult decât suficient pentru un singur fișier, unele companii lucrează cu fișiere mult mai mari, cum sunt creațiile video sau CAD-urile, ce pot depăși cu mult cei 15GB alocați până acum.

Aplicațiile mobile au generat peste 50 de miliarde de dolari în prima jumătate a anului CITEȘTE ȘI Aplicațiile mobile au generat peste 50 de miliarde de dolari în prima jumătate a anului

Cu aceeași ocazie, Microsoft îmbunătățește integrarea OneDrive cu alt produs de business al companiei, Teams. Documentele OneDrive pot fi acum partajate cu orice utilizator Teams sau doar cu colegi din cadrul aceleiași companii.

În curând, fișierele din OneDrive vor putea fi partajate cu alți utilizatori și prin simpla copiere și trimitere a link-ului din bara de adrese a browser-ului web.

Pentru utilizatorii finali, Microsoft promite că versiunea web de OneDrive va avea în curând un dark mode și lansează o funcție permite partajarea documentelor cu grupuri de utilizatori sau membrii ai familie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
onedrive
cloud
stocare