Microsoft este investigată în SUA pentru posibile fapte de corupție legate de vânzările din Ungaria

Microsoft este investigată în SUA pentru posibile fapte de corupție legate de vânzările din Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2018

Microsoft este investigată de către autoritățile americane pentru posibilă dare de mită și alte fapte de corupție legate de vânzările de software din Ungaria, a relatat joi publicația Wall Street Journal (WSJ), care a citat persoane apropiate situației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Departamentul de Justiție și Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC) cercetează modul în caee Microsoft a vândut softuri precum Word și Excel unul firme de intermediere din Ungaria, cu discounturi mari, potrivit articolului.

Ulterior, în perioada 2013-2014, aceste firme au vândut softurile respective agențiilor guvernamentale, la prețuri apropiate de cele normale, scrie News.ro.

Fostul director pentru securitate al Facebook susține că este prea târziu pentru a proteja alegerile americane din 2018 CITEȘTE ȘI Fostul director pentru securitate al Facebook susține că este prea târziu pentru a proteja alegerile americane din 2018

Anchetatorii cercetează dacă aceste companii care au realizat inttermedierea s-au folosit de diferențele de bani pentru a da mită și stimulente unor oficiali guvernamentali, a relatat WSJ.

Reprezentanții Microsoft nu au fost disponibili pentru comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
sua
ungaria