Microsoft lansează un instrument AI dedicat departamentelor din cadrul companiilor

Microsoft lansează un instrument AI dedicat departamentelor din cadrul companiilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 mai 2024

La Build 2024, Microsoft a anunțat Team Copilot, o versiune a inteligenței artificiale dezvoltate de companie personalitate pentru a ajuta grupuri de angajați din cadrul companiilor, precum cei care lucrează în același departament.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Team Copilot se poate ocupa de sarcinile repetitive și consumatoare de timp, cum ar fi gestionarea agendei de întâlnirii și modificarea acestora în funcție de schimbările ce apar ulterior.

Acesta poate funcționa ca moderator de întâlniri, rezumând informații importante pentru cei întârziați și răspunzând la întrebări.

OpenAI renunță la una dintre vocile folosite de ChatGPT pentru că seamănă cu timbrul vocal al actriței Scarlett Johansson CITEȘTE ȘI OpenAI renunță la una dintre vocile folosite de ChatGPT pentru că seamănă cu timbrul vocal al actriței Scarlett Johansson

De asemenea, poate funcționa ca un planificator, urmărind termenele stabilite și înștiințând angajații dacă trebuie să contribuie sau să revizuiască o anumită sarcină.

Toate aceste facilități vor fi adăugate prin Copilot for Microsoft 365, unde vor for fi disponibile abonaților în cursul acestui an.

În ciuda asemănării de nume, Team Copilot este un produs distinct de Copilot for Teams. Acesta din urmă este dedicat serviciului de comunicare al companiei, numit Teams.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
ai
companii
team copilot