Microsoft: milioane de oameni așteaptă să testeze noul Bing

Microsoft: milioane de oameni așteaptă să testeze noul Bing
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 feb 2023

Pe lista de așteptare pentru testarea chatbot-ului implementat de Microsoft în motorul de căutare Bing se află deja mai multe milioane de oameni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ciuda problemelor numeroase și evidente privind acuratețea informațiilor oferite de chatboți, există un mare interes din partea utilizatorilor pentru aceștia, așa cum arată și noul Bing.

Microsoft anunță că pe lista de așteptare pentru testarea noului Bing s-au înscris deja milioane de oameni. Și, deși nu oferă cifre la zi în acest sens, compania spune că erau deja 1 milion de oameni înscriși după primele 48 de ore.

Tot Microsoft spune că testează în prezent noul Bing în 169 de țări din întreaga lume.

Noul Bing trece printr-o aparentă criză existențială CITEȘTE ȘI Noul Bing trece printr-o aparentă criză existențială

În ceea ce privește listele așteptare, compania a explicat deja că au prioritate în primirea accesului la noul Bing utilizatorii care au Edge și Bing ca browser și motor de căutare implicite, precum și cei care folosesc aplicația Bing.

Nu este prima oară când Microsoft condiționează utilizatorii pentru a încerca să crească propriile produse. De data aceasta, mutarea pare să dea roade, iar Bing și Edge au ajuns în fruntea topurilor de aplicații.

Un alt aspect de care utilizatorii interesați trebuie să țină cont este că, deocamdată, noul Bing funcționează doar în Edge, nu și în celelalte browsere web.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
noul bing
chatbot
ai