Microsoft nu mai asigură, de săptămâna viitoare, asistență tehnică pentru majoritatea versiunilor Internet Explorer

Microsoft nu mai asigură, de săptămâna viitoare, asistență tehnică pentru majoritatea versiunilor Internet Explorer
scris 6 ian 2016

Microsoft  nu mai asigură, de săptămâna viitoare, asistență tehnică pentru Internet Explorer 8, 9 și 10, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor mai putea descărca actualizări pentru browser, iar problemele de securitate nu vor mai fi remediate de companie.

Singura versiune a browser-ului pentru care Microsoft a decis să păstreze, deocamdată, suportul tehinc, este Internet Explorer 11.

"Începând cu 12 ianuarie, doar cea mai recentă versiune a Internet Explorer va beneficia de suport tehnic și actualizări. Internet Explorer 11 este ultima versiune a Internet Explorer și va primi asistență  pe Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10", se arată într-o postare pe site-ul Microsoft.

Twitter ar putea desființa limita de 140 de caractere pentru mesajele publicate de utilizatori CITEȘTE ȘI Twitter ar putea desființa limita de 140 de caractere pentru mesajele publicate de utilizatori

Această mutare a fost anunțată încă din august 2014, astfel încât utilizatorii să aibă timpul necesar pentru trecerea la un nou browser, având în vedere că Internet Explorer este instalat, în prezent, pe sute de milioane de calculatoare, la nivel gloabl, potrivit The Verge.

Microsoft recomandă utilizatorilor să folosească Edge, noul browser al companiei, care va înlocui în cele din urmă Internet Explorer și promite să fie mai rapid decât Google Chrome.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
microsoft
edge
internet explorer
suport tehnic