Microsoft va implementa ChatGPT în Azure

Microsoft va implementa ChatGPT în Azure
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 ian 2023

În timp ce negociază o nouă investiție în OpenAI, Microsoft anunță că va implementa tehnologia de la baza chatbot-ului ChatGPT în serviciile de cloud Azure.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Accesibil unui număr limitat de clienți încă din 2021, serviciul Azure OpenAI devine acum disponibil pe scară largă, pentru orice companie interesată.

Așa cum sugerează și numele, Azure OpenAI Service oferă acces la diverse tehnologii dezvoltate de OpenAI, precum modelul de generare artificială a imaginilor pe baza descrierilor textuale Dall-E.

Crește piața telefoanelor folosite și recondiționate CITEȘTE ȘI Crește piața telefoanelor folosite și recondiționate

Același serviciu va oferi în curând acces și la limbajul GPT-3.5, cel care stă la baza deja celebrului bot conversațional ChatGPT, anunță acum Microsoft.

Azure OpenAI nu este primul produs despre care Microsoft a spus că va integra tehnologia ChatGPT. Înaintea acestuia, Microsoft a făcut aceeași promisiune în cazul motorului de căutare Bing și a aplicațiilor de birou din suita Microsoft 365.

Gigantul american este deja unul dintre investitorii OpenAI, compania care dezvoltă atât ChatGPT, cât și Dall-E. În prezent, cele două părți ar negocia o nouă investiție a Microsoft, în valoare de 10 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatgpt
azure
cloud
openai