Microsoft va promova servicii Apple alături de abonamentele de Xbox

Microsoft va promova servicii Apple alături de abonamentele de Xbox
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 nov 2022

Într-o nouă mutare din „spiritul colaborării” dintre Microsoft și Apple, abonamentele Xbox Game Pass Ultimate le vor aduce utilizatorilor acces temporar gratuit la unele dintre serviciile Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Gamerii care se abonează la Xbox Game Pass Ultimate, abonamentul care oferă acces la o vastă librărie de jocuri pentru consolele vândute de Microsoft, vor putea testa gratuit Apple Music și Apple TV+.

Cele două servicii Apple pot fi folosite gratuit vreme de trei luni din momentul abonării la Xbox Game Pass Ultimate. În acest fel, Microsoft oferă un plus de valoare propriului serviciu, în vreme ce Apple se bucură de promovare.

FTC vrea să blocheze achiziția Activision Blizzard de către Microsoft CITEȘTE ȘI FTC vrea să blocheze achiziția Activision Blizzard de către Microsoft

Pachetul de servicii este disponibil (în țările în care Microsoft oferă suport oficial) atât pe consolele Xbox, cât și pe PC-urile cu Windows, prin intermediul aplicației Xbox.

Mutarea vine la puțin timp după ce Apple Music a fost lansat pe Xbox. Serviciul celor de la Apple s-a lansat anul acesta și pe PlayStation 5.

În ultima vreme, a putut fi observată o colaborare mai strânsă între Microsoft și Apple, prin care mai multe servicii Apple au ajuns sau au început să funcționeze mai bine pe platformele Microsoft.

Recent, aplicația Photos din Windows 11 a dobândit suport iCloud. Posesorii de iPhone pot acum să-și acceseze cu ușurință librăriile de fotografii și filmări sincronizate prin iCloud pe PC-urile cu Windows.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
apple
xbox
apple music
apple tv+