Motorola amână lansarea primului său smartphone pliabil

Motorola amână lansarea primului său smartphone pliabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 dec 2019

Spre deosebire de Samsung, care a fost determinat de problemele tehnice să amâne lansarea Fold, în cazul Motorola de vină ar fi interesul utilizatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motorola anunță că lansarea pe piață a noului Razr, primul smartphone pliabil al companiei, se va face semnificativ mai târziu decât a fost anunțat inițial.

Oficialii Motorola nu oferă, însă, o dată măcar estimată pentru lansare, semn că sunt încă semne de întrebare pe care nici compania cumpărată de Lenovo de la Google în 2014 nu le-a elucidat.

Apple lucrează la o tehnologie pentru propriile dispozitive, care le conectează pe acestea direct la satelit CITEȘTE ȘI Apple lucrează la o tehnologie pentru propriile dispozitive, care le conectează pe acestea direct la satelit

În schimb, cei de la Motorola oferă un motiv pentru amânarea lansării: interesul mult mai mare din partea utilizatorilor față de ceea ce aștepta compania.

Dacă este sau nu motivul real, pentru imaginea companiei, “cerere mare” oricum sună mult mai bine decât “probleme tehnice” când vine vorba de telefoane pliabile amânate.

Precomenzile la noul Razr ar fi trebuit să înceapă pe 26 decembrie, cu o disponibilitate programată începând cu luna ianuarie.

Cu un preț estimat de 1.600 euro, Razr ar urma să devină cel mai ieftin smartphone pliabil de pe piață, semnificativ mai ieftin decât Galaxy Fold (1.948 euro) sau Mate X (disponibil în China pentru aproximativ 2.400 dolari).

Razr are un ecran 6,2 inch care se pliază asemenea versiunii cu clapetă care avea succes în anii 2000. Există și un ecran extern de 2,7 inch care poate oferi anumite informații (notificări, mesaje, apeluri, data și ora etc.) când telefonul este pliat.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
razr
smartphone
pliabil