Motorola lansează smartphone-ul Moto Z3 Play

Motorola lansează smartphone-ul Moto Z3 Play
scris 7 iun 2018

Motorola a prezentat primul smartphone al seriei Z3, numit Z3 Play și construit ca și modelele anterioare în jurul așa-numitor Moto Mods.

Acoperit pe ambele părți cu Gorilla Glass 3 și înconjurat cu o ramă subțire de aluminiu, Moto Z3 Play poate fi îmbunătățit cu ajutorul a ceea ce Motorola numește Moto Mods.

Acestea sunt un fel de extensii care se atașează telefonului pentru a adăuga anumite facilități. Există o extensie care îi conferă o cameră foto mai bună, una care îi adaugă un proiector, alta care îi atașează o imprimantă etc.

Moto Z3 Play are un ecran de Super AMOLED de 6 inch, cu o rezoluție full HD. În comparație cu modelele anterioare, ramele din jurul ecranului sunt mai înguste, motiv pentru care senzorul de amprente a trebuit să fie mutat pe latura stângă.

Comisia Europeană propune crearea primului program paneuropean în domeniul digital, cu un buget de peste 9 miliarde euro CITEȘTE ȘI Comisia Europeană propune crearea primului program paneuropean în domeniul digital, cu un buget de peste 9 miliarde euro

Smartphone-ul are la bază chipset-ul Snapdragon 636 și 4 GB memorie RAM. Vor exista două versiuni diferențiate pe baza spațiului de stocare care va putea fi de 32 GB sau 64 GB.

Deși este un smartphone de clasă medie, cei de la Motorola au optat pentru un sistem foto dual, compus dintr-o cameră de 12 MP cu apertură f/1.7 și o cameră de 5 MP.

Dispozitivul care va fi livrat cu Android Oreo folosește o baterie de 3.000 mAh și nu dispune de o ieșire audio de 3,5 mm.

Moto Z3 Play va fi disponibil la nivel global în următoarele săptămâni.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
motorola
moto
smartphone
android