Motorola va lansa smartphone-ul pliabil Razr în Europa

Motorola va lansa smartphone-ul pliabil Razr în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 oct 2022

Motorola Razr va fi lansat, în curând, în Europa, anunță Motorola, care nu indică, însă, o dată concretă a disponibilității acestuia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce a fost lansat în China în luna august, Motorola anunță acum că a treia versiune a smartphone-ului pliabil Razr va fi disponibilă în viitorul apropiat și în Europa.

Noul Motorola Razr trece la un ecran OLED de 6,7 inch, cu 144Hz rată de împrospătare a imaginii, ce poate fi folosit atunci când dispozitivul nu este pliat. Când se pliază, acesta oferă un ecran mai mic, de  2,7 inch.

16 aplicații cu malware, descoperite în Play Store CITEȘTE ȘI 16 aplicații cu malware, descoperite în Play Store

La baza noului smartphone stă chipsetul Snapdragon 8 Plus Gen 1, cu 8/12GB memorie RAM și 128/256/512GB spațiu de stocare. Bateria are acum 3.500mAh.

Sistemul foto este compus din două camere. Camera principală are 50MP. Alături de aceasta funcționează o cameră ultrawide cu o rezoluție de 13MP.

Senzorul de amprente a fost mutat pe marginea telefonului, un loc mai convenient de folosit, mai ales pentru smartphone pliabil.

Motorola Razr va costa 1.200 de euro, cu 90 de euro mai scump decât principalul competitor, Galaxy Z Flip 4. Producătorul nu a anunțat, deocamdată, data exactă de intrare pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone
razr