Nintendo lansează un kit de realitate virtuală pentru Switch

Nintendo lansează un kit de realitate virtuală pentru Switch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 mar 2019

Producătorul japonez Nintendo anunță Labo VR, un kit de realitate virtuală pentru consola de jocuri Switch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Labo VR include o serie de elemente construite din carton care adaugă funcții distractive de realitate virtuală consolelor Switch, făcându-le în viziunea producătorului mai distractive și mai interactive.

În Labo VR există 6 elemente împărțite câte două în trei seturi ce pot fi achiziționate împreună sau separat și pot costa între 40 de dolari și 80 de dolari.

Starter Set costă 40 de dolari și include ochelarii de VR și arma Blaster. Cele două extensii includ fiecare câte două jucării intitulate în funcție de forma pe care o iau Pedală, Pasăre, Elefant și Cameră.

Facebook se schimbă din nou. Susține că pentru intimitate CITEȘTE ȘI Facebook se schimbă din nou. Susține că pentru intimitate

Niciunul din elementele care fac parte din setul Labo VR nu are curele de prindere pe cap, astfel că acestea for trebui ținute cu mâna. Cei de la Nintendo susțin că așa va fi mai distractiv pentru copii, însă rămâne de văzut cât de repede le vor obosi mâinile acestora.

Rămâne de văzut și ce calitate va avea imaginea, ținând cont că ecranul consolei este doar 720p cu 60 de cadre pe secundă, însă acesta ar putea fi un aspect mai puțin important din punctul de vedere al copiilor.

Labo VR va fi disponibil începând cu 12 aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
nintendo
switch
realitate virtuala