Nou jucător: cBrain intră în România. “Un briceag elvețian” pentru digitalizarea guvernului

Nou jucător: cBrain intră în România. “Un briceag elvețian” pentru digitalizarea guvernului

Foto cBrain

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 5 iul 2023

Furnizorul danez de software cBrain, specializat în soluții de digitalizare a sectorului public, a obținut prima sa comandă în România, pentru o platformă de comunicare și managementul cazurilor între MAI și peste 100 de municipalități din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

cBrain va furniza Ministerului Afacerilor Internelor platforma sa F2 de gestionare a proceselor, în urma câștigării unei licitații publice organizate în primăvară.

Proiectul este finanțat de UE, în cadrul planului de redresare al Uniunii.

Primul medicament creat de AI intră în faza de testare clinică CITEȘTE ȘI Primul medicament creat de AI intră în faza de testare clinică

cBrain colaborează cu o firmă românească de consultanță la implementarea proiectului. Compania daneză va furniza software-ul standard F2, în timp ce partenerul român va fi responsabil pentru personalizarea locală, inclusiv pentru suportul în limba română.

Soluția F2 oferită va avea aproximativ 1.000 de utilizatori și va sprijini comunicarea și gestionarea cazurilor între MAI și 109 municipalități din România, în legătură cu pregătirea propunerilor legislative.

F2 este o platformă de gestionare a proceselor și a cazurilor concepută special pentru organizațiile din sectorul public și universități. Platforma oferă capacități configurabile de gestionare a cazurilor, care permit utilizatorilor să colaboreze rapid și eficient cu privire la cazuri și documente. F2 este utilizat în numeroase scopuri, inclusiv pentru procese fiscale complexe și procese juridice.

Potrivit cBrian, F2 este “un briceag elvețian” pentru digitalizarea guvernului. Software-ul standard poate susține aproape orice tip de organizație, iar șabloanele de procese facilitează reutilizarea celor mai bune practici și a soluțiilor de proces dovedite.

Doi scriitori dau în judecată OpenAI pentru încălcarea drepturilor de autor CITEȘTE ȘI Doi scriitori dau în judecată OpenAI pentru încălcarea drepturilor de autor

cBrain este listată pe bursa Nasdaq-OMX și are birouri în Europa, SUA și Emiratele Arabe Unite. În Danemarca, țară aflată pe primul loc în indexul global al ONU privind e-guvernarea, compania deservește peste 50 de organizații guvernamentale.

Două treimi din departamentele ministeriale daneze își desfășoară activitatea pe software-ul dezvoltat de cBrain, conform companiei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cbrain
platforma f2 digitalizarea guvernului
digitalizare sector public
pregatirea propunerilor legislative
software f2