eMAG și PayU capitalizează HeyBlu IFN

eMAG și PayU capitalizează HeyBlu IFN
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 3 iul 2023

Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, și PayU, divizia fintech și de plăți online a Prosus, grup global din domeniul online și unul dintre cei mai mari investitori în tehnologie din lume, au capitalizat HeyBlu IFN cu 11,25 milioane de lei, la 18,19 milioane de lei, prin aport în numerar. Înființarea IFN-ului a fost anunțată în exclusivitate de Profit.ro în luna ianuarie a acestui an.

Prosus, companie controlată de grupul sud-african de e-comerț și media Naspers, este acționarul majoritar al eMAG și OLX.

Urmărește-ne și pe Google News

"HeyBlu este rezultatul unui parteneriat dintre eMAG și PayU, sub controlul Prosus, creat cu scopul de a susține și dezvolta servicii de finanțare flexibile și transparente pentru clienții noștri, astfel încât să îi ajutăm să se bucure de avantajele shoppingului online și să își planifice cât mai bine bugetul familiei", au declarat în ianuarie 2023 reprezentanții eMAG pentru Profit.ro.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Administratorul eMAG a fost amendat în urma unor plângeri ale unor clienți din Ungaria CITEȘTE ȘI Administratorul eMAG a fost amendat în urma unor plângeri ale unor clienți din Ungaria

La nivelul anului 2022, Dante Internatio­nal a ajuns la un business total de 7,1 miliarde de lei și un profit de 123,7 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

Dante International este controlată de MIH B2C Holdings BV (Olanda) - 79,57% și Iulian Stanciu - 20,43%, potrivit termene.ro. MIH B2C este parte a grupului Naspers din Africa de Sud, unul dintre cei mai puternici jucători din industria globală de comerț electronic.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
dante international
heyblu
ifn
capitalizare