Nou termen limită stabilit de UE pentru o decizie privind tranzacția dintre Vodafone și Liberty, inclusiv UPC România

Nou termen limită stabilit de UE pentru o decizie privind tranzacția dintre Vodafone și Liberty, inclusiv UPC România
scris 25 mai 2019

Comisia Europeană (CE) a fixat în 23 iulie termenul limită pentru a decide dacă va aproba tranzacția prin care Vodafone ar urma să preia activele Liberty Global Plc din Germania și Europa de Est, transmite Reuters.

Executivul comunitar, care supervizează politica de concurență în UE, a anunțat vineri într-un comunicat că părțile și-au depus angajamentele în 6 mai. Precedentul termen limită era în 9 iulie, scrie Agerpres.

FOTO Digi a introdus în ofertă primele 3 telefoane sub brand propriu CITEȘTE ȘI FOTO Digi a introdus în ofertă primele 3 telefoane sub brand propriu

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au declarat pentru Reuters că Vodafone ar putea fi nevoit să-și îmbunătățească oferta pentru a obține aprobarea autorităților de reglementare în vederea finalizării afacerii.

În 2018, operatorul britanic de telefonie mobilă Vodafone a acceptat să plătească 21,8 miliarde de dolari pentru a cumpăra o parte din activele Liberty Global din Europa. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vodafone
liberty