Noutăți așteptate la Apple Worldwide Developers Conference, care va debuta pe 13 iunie

Noutăți așteptate la Apple Worldwide Developers Conference, care va debuta pe 13 iunie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2016

Tradiționala conferință dedicată în principal dezvoltatorilor, Apple Worldwide Developers Conference, va avea loc anul acesta între 13 și 17 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Data organizării evenimentului a fost aflată iniția de la Siri, în cursul serii de ieri, și a fost confirmată oficial de Apple la câteva ore după.

WWDC 2016 se va desfășura în cadrul Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco. Biletele vor fi oferite prin tragere la sorți celor înscriși și vor costa 1.600 de dolari. Bineînțeles, evenimentul va fi transmis gratis pe internet, pe site-ul Apple.

Deși oficial nu se cunosc informații despre noutățile pe care Apple le va prezenta, ca orice conferință dedicată dezvoltatorilor, WWDC 2016 se va concentra pe zona de software, spre deosebire de evenimentele din primăvară și toamnă, când sunt lansate produsele noi.

Ne așteptăm la noutăți legate de aplicațiile și sistemele de operare Apple OS X, iOS, watchOS și tvOS.

Apple produce mai puține iPhone-uri din cauza cererii slabe CITEȘTE ȘI Apple produce mai puține iPhone-uri din cauza cererii slabe

Unul din punctele majore de interes ale evenimentului va fi, cel mai probabil, prezentarea unei noi versiuni de iOS. Sistemul de operare folosit de iPhone și iPad va ajunge anul acesta la versiunea 10. Cum ultima versiune s-a concentrat mai mult pe stabilitate decât pe facilități noi și ținând cont că s-a ajuns la o ”cifră rotundă”, e rezonabil să ne așteptăm la noutăți importante de la iOS 10.

Evenimentul de anul trecut, pe lângă noutățile legate de iOS și OS X, a adus și Apple Music, unul dintre cele mai importante servicii lansate de Apple în ultimii ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
wwdc
ios
os x