O companie americană caută în România specialiști IT pe care să îi plătească cu 100.000 de dolari pe an

O companie americană caută în România specialiști IT pe care să îi plătească cu 100.000 de dolari pe an
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 19 apr 2017

Compania americană Crossover va organiza, pe 22 aprilie, un eveniment de recrutare pentru specialiști în domeniul IT, care vor avea șansa să obțină locuri de muncă plătite cu 100.000 de dolari pe an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Participanții vor fi testați și intervievați pe durata zilei și vor putea primi oferte de muncă chiar la finalul evenimentului, programat la hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei din București. Ofertele se adresează programatorilor seniori.

"Participanții la turnir vor avea ocazia să își testeze în timp real competențele software și de algoritmică, să își cunoască nivelul profesional actual în raport cu cei mai talentați 1% dintre programatorii bucureșteni, să afle dacă se numără și ei printre aceștia și să socializeze cu cei mai buni profesioniști ai momentului din București", spune Sorin Zaveliță, director general Crossover România.

Gigantul francez Capgemini se extinde în România: deschide un birou la Suceava și angajează până la 160 de persoane CITEȘTE ȘI Gigantul francez Capgemini se extinde în România: deschide un birou la Suceava și angajează până la 160 de persoane

Cu sediul în Austin (Texas, Statele Unite), Crossover și-a început activitatea în 2014 și se ocupă cu recrutarea de specialiști IT pentru companiile americane din domeniul software. Potrivit informațiior disponibile, compania primește un comision de circa 10% din salariul celor pe care îi recrutează. Persoanele recrutate lucrează de la distanță, iar compania are deja circa 150 de colaboratori în România.

În general, Crossover asigură remunerații brute lunare cuprinse între 2.500 dolari și peste 16.500 de dolari, respectiv 30.000 și 200.000 de dolari pe an, pe baza competențelor profesionale dovedite în timpul procesului de testare.

Pozițiile disponibile pentru participanții la evenimentul din București sunt Java Chief Software Architect și .NET Chief Software Architect.

Crossover este controlată de mai mulți investitori privați și fonduri de investiții din Statele Unite. Cel mai mare acționar al companiei este Andy Tryba, fost director la Intel, care ocupă și funcția de director general al Crossover din mai 2014.

viewscnt
Afla mai multe despre
crossover
it
companie americana
loc de munca
angajare
recrutare
programatori