OnePlus anunță când va lansa primele smartphone-uri pliabile

OnePlus anunță când va lansa primele smartphone-uri pliabile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 feb 2023

În 2023, pe piața smartphone-urilor pliabile dominată copios de Samsung va intra și producătorul chinez OnePlus, care va lansa nu unul, ci două astfel de dispozitive.

OnePlus a anunțat că va lansa două smartphone-uri pliabile anul acesta - primele ale producătorului care tocmai și-a prezentat prima tabletă din portofoliu.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania, care a făcut anunțul la puțin timp după ce și-a prezentat noul flagship OnePlus 11 și prima tabletă, nu a oferit alte informații despre viitoarele telefoane, decât că vor fi lansate undeva în al treilea trimestru al anului.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Google va cenzura imaginile explicite din căutări CITEȘTE ȘI Google va cenzura imaginile explicite din căutări

Conform documentelor depuse la oficiul pentru înregistrare a mărcilor din China, primele două smartphone-uri pliabile OnePlus ar urma să se numească OnePlus V Fold și OnePlus V Flip.

Date fiind asemănările cu numele sub care Samsung își vinde cele două smartphone-uri pliabile, se poate presupune că acestea vor avea în comun și modul de pliere.

Piața smartphone-urilor pliabile, în lipsa prea multor concurenți, este copios dominată de Samsung, companie care pretindea la ultimul anunț oficial făcut în acest sens că a vândut aproape 10 milioane de dispozitive pliabile în 2021.

2023, pe de altă parte, se anunță un an interesant pentru piața smartphone-urilor pliabile. Pe lângă OnePlus, alte două companii chineze, Honor și Oppo, sunt așteptate să lanseze astfel de dispozitive la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone