OnePlus anunță când va lansa primele smartphone-uri pliabile

OnePlus anunță când va lansa primele smartphone-uri pliabile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 feb 2023

În 2023, pe piața smartphone-urilor pliabile dominată copios de Samsung va intra și producătorul chinez OnePlus, care va lansa nu unul, ci două astfel de dispozitive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

OnePlus a anunțat că va lansa două smartphone-uri pliabile anul acesta - primele ale producătorului care tocmai și-a prezentat prima tabletă din portofoliu.

Compania, care a făcut anunțul la puțin timp după ce și-a prezentat noul flagship OnePlus 11 și prima tabletă, nu a oferit alte informații despre viitoarele telefoane, decât că vor fi lansate undeva în al treilea trimestru al anului.

Google va cenzura imaginile explicite din căutări CITEȘTE ȘI Google va cenzura imaginile explicite din căutări

Conform documentelor depuse la oficiul pentru înregistrare a mărcilor din China, primele două smartphone-uri pliabile OnePlus ar urma să se numească OnePlus V Fold și OnePlus V Flip.

Date fiind asemănările cu numele sub care Samsung își vinde cele două smartphone-uri pliabile, se poate presupune că acestea vor avea în comun și modul de pliere.

Piața smartphone-urilor pliabile, în lipsa prea multor concurenți, este copios dominată de Samsung, companie care pretindea la ultimul anunț oficial făcut în acest sens că a vândut aproape 10 milioane de dispozitive pliabile în 2021.

2023, pe de altă parte, se anunță un an interesant pentru piața smartphone-urilor pliabile. Pe lângă OnePlus, alte două companii chineze, Honor și Oppo, sunt așteptate să lanseze astfel de dispozitive la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone