OnePlus lansează un smartphone mid-range cu 5G

OnePlus lansează un smartphone mid-range cu 5G
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iun 2021

Nord CE 5G este cel mai nou smartphone OnePlus, un telefon de gamă medie, care va fi vândut cu sub 400 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul device arată similar cu modelul pe care-l înlocuiește, OnePlus Nord, având, însă, dotări mai bune. CE este prescurtarea de la “Core Edition”, o etichetă pe care producătorul chinez o folosește pentru a descrie smartphone-uri care se concentrează pe dotările de bază, lăsând deoparte tehnologiile care cresc mult preț telefoanelor.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Nord CE 5G are un ecran AMOLED Full HD de 6,43 inch și cântărește 170 de grame.

Sistemul foto este compus dintr-o cameră principală de 64MP, una ultrawide de 8MP și un senzor de profunzime de 2MP. Camera frontală are 16MP.

Snapdragon 750G este chipset-ul care stă la baza smartphone-ului și oferă inclusiv capacitatea 5G. Producătorul chinez spune că acesta este cu 20% mai rapid decât chipset-ul folosit pe modelul anterior.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Bateria are o capacitate de 500 mAh și se încarcă de la 0% la 70% în 30 de minute, conform producătorului.

În ceea ce privește memoria și spațiul de stocare, vor fi disponibile trei combinații: 128GB cu 6GB RAM, 128GB cu 8GB RAM și 256GB cu 12GB RAM. Cele trei versiuni vor costa 300 de euro, 330 de euro, respectiv 400 de euro.

Nord CE 5G va fi disponibil în Europa din 21 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
5g
android