OpenAI lansează ChatGPT Enterprise

OpenAI lansează ChatGPT Enterprise
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 aug 2023

Încercând să monetizeze succesul chatbot-ului lansat anul trecut, OpenAI oferă acum ChatGPT Enterprise, un abonament dedicat special companiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

ChatGPT Enterprise folosește modelul lingvistic GPT-4 și oferă același set de funcționalități precum ChatGPT, însă, promite un plus de intimitate, o performanță mai bună și opțiuni suplimentare de personalizare.

Prin intermediului unui panou de administrare, companiile pot gestiona modul în care proprii angajați folosesc chatbotul. De aici pot fi configurate opțiuni precum modul în care se face logarea și pot fi verificate statisticile privind folosirea.

CITEȘTE ȘI Un startup din SUA, co-fondat de un român, a obținut 7 milioane de dolari finanțare

Companiile pot crea template-uri ce pot fi folosite în conversațiile cu ChatGPT, pentru a optimiza modul în care proprii angajați abordează diverse sarcini interne.

ChatGPT Enterprise oferă acces și la Advanced Data Analysis, prin care pot fi create grafice, rezolvate probleme matematice și analizate datele cu ajutorul chatbotului. Anterior, acest set de facilități era disponibil în cadrul abonamentului ChatGPT Plus, care costă 20 de dolari pe lună.

OpenAI nu impune un tarif unic de acces la ChatGPT Enterprise, ci spune că acesta va fi diferit de la firmă la firmă, în funcție de nivelul utilizării.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt enterprise