VIDEO Inelul inteligent Oura a primit o investiție din partea unui fond european

VIDEO Inelul inteligent Oura a primit o investiție din partea unui fond european
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2023

Oura Ring, companie finlandeză evaluată la 2,5 miliarde dolari, care produce inele inteligente pentru monitorizarea stării de sănătate, a primit recent o nouă finanțare din partea unui fond de investiții european, a anunțat Asociația Estoniană de Capital Privat și de Risc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Siena Secondary Fund, din Estonia, este cel care a cumpărat acum acțiuni în compania finlandeză, dar valoarea investiției nu a fost dezvăluită. Anterior, acest fond a mai investit în aplicația estoniană de ridesharing Bolt și în serviciul lituanian de transfer de bani TransferGO, prezente și în România, arată StartUp Cafe.

Fondul Veritas Capital a făcut o ofertă de cumpărare a BlackBerry CITEȘTE ȘI Fondul Veritas Capital a făcut o ofertă de cumpărare a BlackBerry

În 2021, Oura a strâns o rundă de finanțare de serie C de 100 milioane dolari și o rundă de follow-up în primăvara anului 2022.

„Fiind un utilizator dedicat al produsului de mai mulți ani, cred că angajamentul Oura Ring pentru perspective bazate pe date și oferta sa excepțională de produse se aliniază perfect cu viziunea noastră pentru viitorul tehnologiei medicale. Această investiție semnifică convingerea noastră în capacitatea companiei de a genera schimbări pozitive în viețile oamenilor”, a declarat Rain Tamm, partenerul general al Siena Secondary Fund.

Oura Ring este o companie din Finlanda, fondată în anul 2013 de către Petteri Lahtela, Kari Kivelä și Markku Koskela. Aceasta a ajuns la investiții totale de 148,3 milioane dolari, conform Crunchbase.

viewscnt
Afla mai multe despre
inel inteligent
oura