OpenAI lansează un magazin de chatboți creați de utilizatori

OpenAI lansează un magazin de chatboți creați de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2023

La aproape un an de când a fost lansat ChatGPT, OpenAI introduce posibilitatea creării de chatboți specializați, fără cunoștințe de programare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

OpenAI anunță lansarea unei platforme care va permite utilizatorilor să creeze versiuni personalizare de ChatGPT, capabile să realizeze sarcini specifice.

Și, pentru că aceste versiuni specializate pot fi dezvoltate fără a fi necesare cunoștințe de programare, orice utilizator va putea să creeze astfel de chatboți.

OpenAI anunță îmbunătățiri care vor face modelele sale de AI mai ieftine și cu mai multe funcționalități CITEȘTE ȘI OpenAI anunță îmbunătățiri care vor face modelele sale de AI mai ieftine și cu mai multe funcționalități

Chatboții creați în acest fel, pe care OpenAI îi numește „GPT-uri”, vor putea fi publicați într-un magazin similar magazinelor de aplicații, de unde vor putea fi accesați de alți utilizatori.

GPT-urile vor fi disponibile abonaților ChatGPT Plus, iar compania promite că va plăti creatorii în funcție de nivelul de utilizare a propriilor chatboți.

Clienții Enterprise (companiile) vor putea și ei/ele să creeze astfel de GPT-uri, care să fie folosite de proprii angajați.

Fiecare chatbot creat astfel poate fi configurat să caute răspunsuri pe internet, să acceseze instrumentul de generare a imaginilor DALL-E sau soluția de programare Code Interpreter.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatbot
chatgpt