Daniel Dines, fondatorul UiPath, vine la Guvern pentru o discuție cu Ciolacu

Daniel Dines, fondatorul UiPath, vine la Guvern pentru o discuție cu Ciolacu
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2023

Daniel Dines, fondatorul UiPath, vine la Guvern pentru o discuție cu premierul Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Profit.ro organizează pe 9 noiembrie Gala anuală Povești cu Profit...made in Romania, în care sunt premiați manageri și companii românești - DETALII AICI

În primăvară, Poșta Română a implementat tehnologia de automatizare robotică a proceselor (Robotic process automation – RPA) pe care o folosește UiPath, la Departamentul de Trezorerie.

EXCLUSIV Mitiska REIM, aproape de vânzarea celor 24 de parcuri de retail deținute în România. Tranzacția poate deveni cea mai mare semnată vreodată pe această nișă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Mitiska REIM, aproape de vânzarea celor 24 de parcuri de retail deținute în România. Tranzacția poate deveni cea mai mare semnată vreodată pe această nișă

La finele anului 2021 a fost anunțat că Poșta Română a bătut palma cu UiPath, companie care i-a creat o soluție ce va transforma munca depusă în 8 ore, într-un proces de 10 minute.

Și compania de stat Hidroelectrica a achiziționat mai mulți roboți software UiPath pentru automatizarea încheierii de contracte de furnizare cu clienții casnici.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
uipath