Oracle Romania a ajuns la 4.200 de salariați și continuă angajările

Oracle Romania a ajuns la 4.200 de salariați și continuă angajările

Sorin Mândruțescu, directorul general al Oracle Romania

scris 5 mai 2016

Subsidiara din România a Oracle, cel mai mare producător mondial de aplicații software, a angajat peste 1.000 de persoane în ultimele 12 luni și a ajuns la 4.200 de salariați, a declarat directorul general al Oracle Romania, Sorin Mândruțescu.

“Apariția de noi linii de business, ca urmare a migrării către cloud, și calitatea resursei umane din România au fost factorii care au condus la creșterea numărului de salariați la 4.200 de persoane. Vom continua angajările. Avem poziții deschise în permanență”, a afirmat Mândruțescu într-o conferință de presă.

El a adăugat că Oracle Romania nu a apelat la ajutoare de stat pentru dezvoltarea business-ului, așa cum au făcut subsidiarele altor grupuri internaționale.

“A fost o decizie de business, cu toate că în presă a apărut informația că am apelat la astfel de fonduri”, a spus șeful companiei.

Cu afaceri de 40 miliarde de dolari în anul fiscal 2015, grupul American Oracle și-a început activitatea în România în anul 1995.

La finele anului 2014, subsidiara avea 2.470 de angajați și afaceri 703,4 milioane de lei, ambii indicatori fiind în creștere față de 2013, conform datelor de la Ministerul Finanțelor Publice.

Întrebat dacă Oracle Romania a depășit în 2015 sau va depăși în acest an pragul de un miliard de lei în privința afacerilor, Mândruțescu nu a dorit să facă niciun comentariu.

“Politica Oracle nu permite divulgarea cifrelor financiare la nivel de subsidiară”, a spus reprezentantul companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
oracle romania
angajari