Peste 80% din precomenzile la noul Apple Watch sunt făcute pentru modelul cu conexiune de date

Peste 80% din precomenzile la noul Apple Watch sunt făcute pentru modelul cu conexiune de date
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 sep 2017

Primele informații privind precomenzile Apple Watch arată că oamenii preferă modelul cu suport LTE care funcționează independent de iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Precomenzile la Apple Watch au debutat pe 15 septembrie și, din câte se pare, mai bine 80% dintre acestea sunt pentru versiunea cu modul de date, care se conectează la internet cu ajutorul unei cartele de tip eSIM.

Modulul de date permite Apple Watch să funcționeze autonom. Conectându-se le internet cu ajutorul propriei conexiuni, Apple Watch cu LTE poate funcționa fără a mai fi conectat la un iPhone care să-i dea acces la internet.

Apple Watch folosește pentru conectarea la internet un modul eSIM care funcționează cu cartele electronice. Cartelele electronice pot fi rescrise de orice operator, astfel că utilizatorul poate păstra cartele când schimbă operatorul.

FOTO Facebook a lansat în premieră funcția”Safety Check” pentru România, după furtuna puternică din vestul țării CITEȘTE ȘI FOTO Facebook a lansat în premieră funcția”Safety Check” pentru România, după furtuna puternică din vestul țării

Procentul de 80% din precomenzi în favoarea versiunii cu LTE este oferit de analiștii de la KGI Securities, care au monitorizat mutările de stocuri ale furnizorilor de componente pentru Apple Watch.

Apple Watch Series 3 este disponibil atât cu, cât și fără conexiune de date. Prima variantă va costa 329 de dolari și va depinde de un iPhone pentru a se conecta la internet. Cea cu conexiune de date va costa 399 de dolari.

Ambele versiuni de Apple Watch vor fi disponibile începând cu 22 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple watch