Platformele Google pentru televizoare au 150 de milioane de utilizatori

Platformele Google pentru televizoare au 150 de milioane de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 ian 2023

Google a anunțat că cele două platforme pentru televizoare ale companiei, Google TV și Android TV, au împreună 150 de milioane de utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

150 de milioane de oameni folosesc cel puțin o dată pe lună una din cele două platforme pentru televizoare dezvoltate de Google, anunță compania americană.

Google are două platforme pentru televizoare - Google TV și Android TV - care stau la baza propriilor dispozitive de streaming Chromecast și a unora din televizoarele vândute de companii precum Sony și TCL.

Apple Books oferă cărți audio citite de AI CITEȘTE ȘI Apple Books oferă cărți audio citite de AI

În ultimul an, cele două platforme Google au atras 40 de milioane de noi utilizatori, ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 36%.

Google a ajuns la acest rezultat adunând numărul de utilizatori ai celor două platforme. Cum unii dintre utilizatori ar putea deține dispozitive cu ambele sisteme de operare, este posibil ca numărul de utilizatori unici să fie ceva mai mic.

Cel mai nou dispozitiv de streaming Chromecast are propria telecomandă și se bazează pe Google TV, care oferă o interfață dedicată și posibilitatea instalării aplicațiilor și jocurilor disponibile în Google Play și optimizate pentru ecranele televizoarelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
google tv
android tv