PlayStation 5 se scumpește

PlayStation 5 se scumpește
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 aug 2022

Sony anunță scumpirea consolelor de jocuri PlayStation 5, care, în anumite regiuni, pot ajunge să coste și cu peste 20% mai mult.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

În mai multe regiuni ale lumii, consolele de gaming PlayStation 5 vor costa mai mult, după o scumpire semnificativă anunțată de producătorul japonez.

În Europa, PS5 se scumpește cu 10%, urmând ca versiunea cu disc Ultra HD Blu-ray să coste 550 de euro (de la 500 de euro), iar cea digitală să se scumpească de la 400 de euro la 450 de euro.

Google, acuzată de încălcarea legislației europene pentru că afișează reclame sub formă de e-mail-uri în Gmail CITEȘTE ȘI Google, acuzată de încălcarea legislației europene pentru că afișează reclame sub formă de e-mail-uri în Gmail

Scumpirile sunt și mai mari în anumite zone, precum Japonia, unde PS5 va costa cu 21% mai mult. Pe de altă parte, în Marea Britanie prețul consolei crește cu doar 6 procente.

Cu excepția Japoniei, unde scumpirea va fi operată pe 15 septembrie, noile prețuri intră imediat în efect.

Producătorul japonez spune că scumpirea vine ca urmare a inflației și a celorlalte efecte negative generate de actuala situație geopolitică globală.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation 5
scumpire
inflație