Poșta Română, singurul ofertant pentru servicii poștale destinate instanțelor

Poșta Română, singurul ofertant pentru servicii poștale destinate instanțelor
scris 10 iun 2016

Poșta Română a depus, miercuri, singura ofertă pentru furnizarea de servicii poștale destinate instanțelor, după ce, la începtul lunii aprilie, Ministerul Justiției a anulat o procedură similară din lipsă de oferte, cu toate că operatorul s-a înscris atunci, dar nu a reușit să depună documentația.

Cu o durată de 6 luni și o valoare estimată la 25,3 milioane de lei, contractul prevede prestare de servicii de prezentare, prelucrare și expediere a actelor de procedură pentru instanțele judecătorești.

Viitorul furnizor va expedia un număr 18,4 milioane de trimiteri, conform caietului de sarcini.

Cu afaceri de aproape 1,1 miliarde de lei în 2015, Poșta Română are ca acționari Ministerul Comunicațiilor - 75% din acțiuni și Fondul Proprietatea, cu o participație de 25%.

Poșta este cel mai mare operator local de profil, are peste 24.800 salariați și o rețea teritorială de peste 5.600 de unități.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
posta romana
licitatie
oferta
instante
servicii postale