Precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus prin eMAG, din 1 octombrie

Precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus prin eMAG, din 1 octombrie
scris 29 sep 2015

Retailerul online eMAG va pune în vânzare, începând cu 9 octombrie, noile modele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, care pot fi precomandate de joi, 1 octombrie, a anunțat Dante International, operatorul eMAG.

“Smartphone-urile iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor putea fi testate de clienți din 9 octombrie în eMAG Apple Shop, în showroomul din București, aflat în interiorul Grant Shopping Center, pe Șoseaua Virtuții 148”, se arată într-un comunicat al Dante International remis Profit.ro.

Dante International este cel mai mare reseller local de produse Apple, cu o pondere de aproximativ 10% în vânzările companiei, din care 50% sunt reprezentate de terminale iPhone, potrivit datelor companiei.

Deschis în data de 18 septembrie în urma unei investiții de peste un million de dolari, eMAG Apple Shop comercializează întreaga gamă de produse Apple, de la MacBook, iPhone și iPad, la accesorii.

Noile terminale Apple pot fi precomandate și la Telekom Romania și Vodafone Romania, începând de vineri, 2 octombrie, conform anunțurilor operatorilor telecom.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus, variantele îmbunătățite ale smartphone-urilor lansate toamna trecută de Apple, pot fi comandate de pe 12 septembrie, dar vineri, 25 septembrie, au fost lansate oficial în magazinele din marile orașe ale lumii. 

Apple anunțase deja că, începând cu 9 octombrie, noile telefoane vor fi disponibile în 40 de țări, dar nu precizase dacă România se află printre ele.

Ecranele noilor telefoane sunt dotate cu tehnologia 3D Touch (versiunea pentru mobil a funcției Force Touch de pe ceasul Apple), care răspunde la intensitatea atingerii, permițând utilizatorului să aleagă între multiple aplicații.

De asemenea, icoanele de pe ecranul de pornire au meniuri separate, iar pentru Siri, asistenta digitală personală de pe iPhone, compania condusă de Tim Cook a introdus o nouă funcție, care permite aplicației să facă remarci ironice.

Dante International a consemnat afaceri de 1,24 miliarde de lei în 2014, în creștere cu 50% față de anul precedent, și pierderi nete de 58,3 milioane de lei, în urcare de la pierderi de 6,9 milioane de lei în 2013.

Compania este cel mai mare jucător pe piața electroIT și are ca acționari pe grupul sud-african Naspers, care deține pachetul majoritar de acțiuni, și omul de afaceri Iulian Stanciu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
emag
iphone
precomenzi