Precomenzile atrase de Apple pentru telefonul iPhone X ”au ieșit din grafice”

Precomenzile atrase de Apple pentru telefonul iPhone X ”au ieșit din grafice”
scris 28 oct 2017

Apple a risipit toate îngrijorările legate de riscul unei cereri dezamăgitoare pentru iPhone X, anunțând vineri că precomenzile pentru smartphone-ul care aniversează 10 ani au ”ieșit din grafice”, relatează Reuters.

Acțiunile Apple, care au scăzut constant de când compania a anunțat la începutul lunii septembrie că va lansa două modele de iPhone în decurs de două luni, au urcat cu aproape 3% în urma anunțului companiei.

Precomenzile pentru telefonul aniversar mult-așteptat au început vineri la ora 12.01 a.m. (07.01 GMT).

”Putem vedea din răspunsul inițial că cererea din partea clienților a ieșit din grafice. Muncim intens pentru a aduce acest nou produs revoluționar în mâinile fiecărui client care dorește unul, cât mai curând posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al Apple.

Pe site-ul companiei s-a putut vedea că timpul de livrare a telefonului a crescut la 5-6 săptămâni, față de termenul inițial de 3 noiembrie.

VIDEO Un inginer avertizează asupra aplicațiilor de iPhone care pot înregistra oricând utilizatorul și activitățile acestuia CITEȘTE ȘI VIDEO Un inginer avertizează asupra aplicațiilor de iPhone care pot înregistra oricând utilizatorul și activitățile acestuia

Lansarea iPhone are loc după săptămâni de îngrijorare în rândul analiștilor, legată de producția noului telefon, care include în premieră un soft nou de recunoaștere facială, care va înlocui softul de recunoaștere a amprentei, al modelelor anterioare.

Analiștii au avertizat că producția telefonului este sub nivelul țintit de companie, din cauza dificultăților de producere a sistemului camerei foto TrueDepth, care include senzori sofisticați pentru deblocarea telefonului prin recunoașterea facială.

Unii operatori de telefonie mobilă din Statele Unite anticipează o creștere a cererii din partea clienților pentru înnoirea telefoanelor, după lansarea în vânzare a iPhone X, în noiembrie, în timp ce alții au avertizat că prețul de 999 de dolari al telefonului ar putea afecta cererea.
viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone x
smartphone