Producția de căști Oculus va fi afectată de epidemia din China

Producția de căști Oculus va fi afectată de epidemia din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2020

Producția de căști Oculus va fi afectată de epidemia provocată de coronavirusul din China, care a afectat afacerile dependente de furnizorii din China, potrivit Facebook, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În luna ianuarie, operatorul celei mai mari rețele de socializare din lume a început să restricționeze călătoriile angajaților în China, pe fondul creșterii numărului de decese provocate de coronavirus, scrie News.ro.

”Din cauza coronavirusului au început să luăm măsuri de siguranță suplimentare, care vor avea un impact suplimentar asupra producției”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

Instagram testează un program de recompensare a creatorilor de video CITEȘTE ȘI Instagram testează un program de recompensare a creatorilor de video

În septembrie 2018, Facebook a lansat casca Oculus Quest, care are funcții tactile de control și nu are nevoie de un PC pentru a putea funcționa, la prețul de 399 de dolari.

“Cererea pentru Oculus Quest era deja mare și existau deja solicitări la furnizori pentru suplimentarea producției”, a spus purtătorul de cuvânt.

viewscnt
Afla mai multe despre
oculus
coronavirus
facebook
casti