CONFIRMARE Bolt lansează serviciul de închiriere de trotinete electrice în România

CONFIRMARE Bolt lansează serviciul de închiriere de trotinete electrice în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2020

Compana estoniană Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, rivala Uber, lansează astăzi serviciul de închiriere de trotinete electrice în România, mai întâi în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu un an, co-fondatorul Bolt/Taxify a declarat pentru Profit.ro că ia în calcul să intre în România și cu aceste trotinete electrice.


Surpriză: Blue Air, cel mai mare transportator aerian român, a declanșat procedura de concordat preventiv, un mecanism de prevenire a insolvenței. Vor fi reeșalonate datorii de 100 milioane euro în următoarele 18 luni CITEȘTE ȘI Surpriză: Blue Air, cel mai mare transportator aerian român, a declanșat procedura de concordat preventiv, un mecanism de prevenire a insolvenței. Vor fi reeșalonate datorii de 100 milioane euro în următoarele 18 luni

Deblocarea trotinetei electrice va costa 0 lei și fiecare minut 0,1 lei. 

Trotinetele vor fi amplasate în centrul Bucureștiului, în hub-uri de transport și în alte locuri frecventate precum Piața Unirii, Cișmigiu, Piața Romană, Piața Universității, zona Pipera-Aurel Vlaicu, zona Herăstrău. Dacă utilizatorul lasă trotineta în afara zonei desemnate, va fi amendat cu 100 de lei.

În București, Bolt va folosi un model de trotinetă personalizat, cu viteza maximă de 25 km / h și care poate merge până la 40 km cu un ciclu de încărcare. Autonomia reală depinde de utilizare.

Bolt operează în prezent trotinete în 21 de orașe din Europa și se extinde în orașe noi în fiecare săptămână.

În România, pe această nișă mai operează gigantul american Lime, startup-urile românești Flow și Wolf-e.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
trotinete electrice