R Systems angajează în România

R Systems angajează în România
scris 29 sep 2022

R Systems, furnizor american de servicii de tehnologie digitală, caută să angajeze peste 50 de specialiști IT în România, până la finalul acestui an. Planurile de recrutare vizează atragerea de experți în inginerie și arhitectură software în domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML.

Compania a lansat și în urmă cu un an o campanie de recrutare, după ce a deschis un birou la Craiova.

Compania a ajuns la peste 250 de angajați în România, după o creștere substanțială a echipei, cu 57% de la finalul anului 2018 până în prezent, pe fondul dezvoltării business-ului.

Tranzacție surpriză: Grupul francez Alten cumpără Qualitance, companie românească înființată de către Radu Constantinescu și Ioan Iacob CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Grupul francez Alten cumpără Qualitance, companie românească înființată de către Radu Constantinescu și Ioan Iacob

Pentru a-și continua creșterea, R Systems își extinde echipa în România, prin campania de recrutare „Code from Anywhere”, având planuri de a face angajări atât în cele trei orașe unde are sedii fizice - București, Galați și Craiova - cât și în întreaga țară, oferind candidaților flexibilitate sporită și oportunitatea de lucru în regim „fully remote”. Printre rolurile deschise se află poziții de ingineri Java, DevOps, cloud, testare, telecom, etc.

Cifra de afaceri a R Systems în Europa a urcat la 21,9 milioane de euro, anul trecut (2021), fiind mai mare cu 27% față de 2020, respectiv cu 50% față de 2019. La nivel global, R Systems Group a încheiat prima jumătate a acestui an cu venituri de 94,4 milioane dolari, în creștere anuală de 38%, având un număr de 4.267 de angajați, la finele lunii iunie 2022.

Cererea de servicii IT (cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics) s-a aflat pe un trend ascendent încă dinainte de pandemie și s-a accelerat în ultimii doi ani. Numai în privința cererii pentru servicii de cloud computing, piața globală va crește de la 410,9 miliarde dolari (2021) la 494,7 miliarde dolari (2022), respectiv până la 599,8 miliarde dolari (2023), potrivit estimărilor Gartner, companie globală de cercetare și consultanță IT.

„În cadrul R Systems, munca la distanță era o realitate și înainte de pandemie, noi oferind deja angajaților noștri posibilitatea de a lucra remote. Astfel, acest stil de lucru nu a fost resimțit ca un factor perturbator ci ne-a ajutat să devenim mai eficienți. În perioada următoare, pentru a susține creșterea constantă a business-ului ne concentrăm pe extinderea echipei printr-un proces de recrutare derulat la nivel național, nu numai în orașele unde avem sedii fizice. Ne păstrăm flexibilitatea și ținem cont de preferințele colegilor noștri legat de lucrul remote, astfel că le oferim profesioniștilor IT din toată țara posibilitatea de a ni se alătura de la distanță și de a se bucura, totodată, de pachete de beneficii atractive și o diversitate mare de proiecte și oportunități de dezvoltare”, a declarat Raluca Rusu, CEO, R Systems în Europa.

Având sediul central în EI Dorado Hills, CA, R Systems activează în 16 centre de livrare din întreaga lume. Cu un personal ce depășește 3.000 de angajați, în 25 de birouri regionale, are circa 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
r systems
angajari