Raiffeisen Bank împrumută Deltatel

Raiffeisen Bank împrumută Deltatel
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2021

Raiffeisen Bank SA și EximBank au structurat un pachet financiar care securizează necesarul de lichidități pentru activitatea curentă din acest an a companiei Deltatel din Timișoara, unul dintre principalii integratori de sisteme de telecomunicații din Europa de Sud-Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Societatea a contractat un credit în valoare de 5 milioane de lei de la Raiffeisen Bank SA, garantat în proporție de 90% de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

“Acest pachet financiar ne sprijină în mod consistent în vederea atingerii obiectivelor noastre. În ciuda pandemiei, noi ne-am ambiționat să nu batem pasul pe loc și încercăm să fructificăm fiecare oportunitate. În acest sens, ne-am diversificat paleta serviciilor și am investit într-o nouă linie de business: IoT and Smart Solutions. În prezent, portofoliul nostru cuprinde 4 linii de business: Telecom, Software, IoT și Utility Management”, a spus Gelu Crasnic, CEO Deltatel.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Societate comercială cu capital social integral românesc, Deltatel are 429 de angajați și a raportat afaceri de 12,7 milioane de euro în 2020.

Pentru acest an, compania și-a a bugetat afaceri de peste 20 de milioane de euro prin dezvoltarea de linii de business noi in domeniul soluțiilor IoT și serviciilor în infrastructură. 

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Deltatel deține biouri în Timișoara, București și Sofia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen bank
deltatel