Rartel câștigă contul de comunicații prin satelit al Armatei

Rartel câștigă contul de comunicații prin satelit al Armatei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 iul 2020

Asocierea formată din Rartel și Adisam Telecom a câștigat o licitație pentru furnizarea de servicii de comunicații prin satelit destinate structurilor Armatei României dislocate în teatrele de operații (misiuni terestre, aeriene și navale). Estimat la 46,3 milioane de euro, fără TVA, pentru 4 ani, contractul a fost atribuit pentru suma de 37,2 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La procedură au depus oferte și Digitronix Technology, Agro-Ind Management și asocierea formată din Global Communications Services Romania și Marlink SAS.

Rartel semnează cu TVR și va încasa 16 milioane euro CITEȘTE ȘI Rartel semnează cu TVR și va încasa 16 milioane euro

Rartel este o subsidiară a Telespazio Italia.

În 2019, potrivit www.termene.ro, afacerile Rartel au atins 36,97 milioane de lei, de la 35,7 milioane de lei în anul precedent, iar profitul net a urcat de la 5 milioane de lei la 5,65 milioane de lei.

Telespazio este un joint venture între Leonardo - 67% și Thales - 33%.

viewscnt
Afla mai multe despre
armata
mapn
satelit
comunicatii
oferte
licitatie
rartel