Reddit va vinde NFT-uri

Reddit va vinde NFT-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 iul 2022

După Facebook și Instagram, Reddit este cea mai nouă rețea socială ce intră în hora NFT-urilor, încercând să facă bani din asta, însă, spre deosebire de cele două, Reddit vrea să vândă direct obiectele digitale nefungibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reddit lansează un magazin propriu de imagini ce pot fi folosite ca poze de profil. Deși sunt plasata pe blockchain, acestea pot fi cumpărate cu mijloacele tradiționale de plată, nefiind necesar un portofel crypto.

Pentru început, sunt scoase la vânzare 90 de NFT-uri care sunt împărțite pe cinci paliere de preț - 10 dolari, 25 de dolari, 50 de dolari, 75 de dolari și 100 de dolari. Evident că numărul acestora va crește în viitor, compania spunând că, în curând, vor fi disponibile câteva zeci de mii.

Aproape jumătate dintre companii, atacate cibernetic CITEȘTE ȘI Aproape jumătate dintre companii, atacate cibernetic

La cumpărarea unui NFT, utilizatorii dobândesc dreptul de a le folosi ca poze de profil în cadrul rețelei sociale. În plus, imaginile vor putea fi modificate cu ajutorul instrumentului de construire a avatarurilor oferit de rețeaua socială.

Pentru acest proiect, Reddit lucrează împreună cu Polygon, un blockchain compatibil cu  Etherium. De acest blockchain vor fi legate NFT-urile vândute de platforma socială.

Reddit va împărți 50/50 cu artiștii care au creat imaginile digitale veniturile obținute din revânzarea acestora pe alte piețe de NFT-uri, precum OpenSea sau Rarible.

Compania spune că nu se va opri aici, ci va explora și alte proiecte blockchain pe care le poate întreprinde.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
nft
blockchain