Rivalii Facebook au înregistrat creșteri importante în urma indisponibilității serviciilor companiei

Rivalii Facebook au înregistrat creșteri importante în urma indisponibilității serviciilor companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 oct 2021

Snapchat, Signal, Telegram și Twitter au înregistrat creșteri semnificative în cele aproape 6 ore de luni seara, cât serviciile Facebook au fost inaccesibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Telegram a anunțat deja că, luni seara, când nu a mers WhatsApp, a dobândit 70 de milioane de utilizatori noi. Însă, acesta nu este și singurul beneficiar de pe urma problemelor avute de Facebook.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Conform unei analize publicate de SensorTower, timpul petrecut în cadrul celor mai importante servicii rivale, Twitter, Snapchat, Telegram și Signal, a crescut cu 23%.

Twitter a crescut cu 11%, Snapchat cu 23%, Telegram cu 18%, iar Signal cu 15% - ca timp de utilizare comparativ cu săptămâna anterioară.

În concordanță, inaccesibilitatea de luni seară a dus la scăderea timpului petrecut în serviciile Facebook, astfel: Instagram a scăzut cu 28%, Facebook cu 24%, WhatsApp cu 25%, Messenger cu 20%.

Dovadă a modului copios în care WhatsApp domină piața aplicațiilor de chat, picarea acesteia a dus la creșterea de 12 ori a numărului de instalări noi pentru Signal, la 881.000 luni, de la 74.000 de instalări cu o zi înainte.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
snapchat
signal
telegram
twitter