Roboții startup-ului românesc Tailent ajung în America Centrală și de Sud

Roboții startup-ului românesc Tailent ajung în America Centrală și de Sud

Mario Popescu, CEO Tailent

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 feb 2021

Roboții software dezvoltați de startup-ul românesc de tehnologie Tailent ajung în America Centrală și de Sud, printr-un parteneriat cu Serviceaide, furnizor global de soluții de management al serviciilor pentru companii, bazate pe inteligență artificială (AI) și machine learning.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Tailent (fosta Mission Critical), startup românesc fondat în București, dezvoltă tehnologii de automatizare (Robotic Process Automation - RPA) a proceselor operaționale. Clienții Tailent sunt companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, ca și instituții publice locale.
eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Startup-ul se concentrează pe înrolarea de noi parteneri și țintește deschiderea de noi piețe în Europa, America de Nord, America de Sud și Asia. 

Serviceaide are sediul în Brazilia și folosește descoperiri în inteligență artificială, machine learning și procesare a limbajului natural pentru a furniza servicii de self-service îmbunătățite și a susține jucătorii din someniul serviciilor.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

În toamnă, Tailent  a anunțat că începe extinderea internațională prin lansarea Tailent Automation Platform Studio, pentru dezvoltarea roboților, și Tailent Automation Platform Control Center, pentru gestionarea acestora în medii de producție, pentru clienți și parteneri din toată lumea.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tailent
rpa
roboti
automatizare
extindere tailent
mario popescu
ai
soboti inteligenti
tailent america centrală și de sud