România, prezentă cu 4 companii în clasamentul Deloitte Technology Fast 500

România, prezentă cu 4 companii în clasamentul Deloitte Technology Fast 500
scris 11 dec 2017

România este prezentă cu patru companii, Trencadis, Tremend, APSISWARE și Qualitance, în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa din acest an.

Spre comparație, Polonia este prezentă în clasamentul Deloitte cu 25 de companii. Bulgaria este prezentă cu 5 companii în clasament, iar Ungaria, cu 3.

Dintre companiile românești, cea mai bine clasată este Trencandis, care ocupă poziția 176. Tremend Software Consulting se află poziția 371, APSISWARE pe 467, iar Qualitance, pe 493.

Trencadis este o companie de sisteme integrate al cărei obiectiv principal este acela de a optimiza și a inova soluțiile destinate interacțiunii dintre cetățeni și instituțiile statului.

Industria IT și-a dublat veniturile în 6 ani, ajungând să fie o piață care valorează aproximativ 5 miliarde de euro în România CITEȘTE ȘI Industria IT și-a dublat veniturile în 6 ani, ajungând să fie o piață care valorează aproximativ 5 miliarde de euro în România

În toamnă, România era prezentă cu numai 3 companii în clasamentul Deloitte Fast 50 pentru Europa Centrală și de Est.

Anul acesta clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 țări, iar creșterea medie a fost de 1.377%, în creștere față de 967% în 2016. Creșterea individuală a companiilor prezente în clasament a fost între 220% și 107.117%. Cele mai multe companii prezente în clasament provin din industria software, media, hardware și comunicare.

Quatitance și Tremend au fost incluse, anterior, și într-un clasament al companiilor cu cea mai rapidă creștere realizat de Financial Times.

viewscnt
Afla mai multe despre
deloitte
technology fast 500
companii it