Samsung a redus estimările de profit și venituri pentru trimestrul trei, din cauza retragerii telefoanelor Note 7

Samsung a redus estimările de profit și venituri pentru trimestrul trei, din cauza retragerii telefoanelor Note 7
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2016

Samsung Electronics a redus miercuri estimarea de profit operațional pentru trimestrul al treilea cu 33,4%, la 5.200 miliarde de woni (4,66 miliarde dolari), de la 7.800 miliarde de woni, din cauza impactului retragerii de pe piață a smartphone-urilor Galaxy Note 7, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania sud-coreeană, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a redus și estimarea pentru veniturile din perioada iulie-septembrie la 47.000 de miliarde de woni, de la 49.000 de miliarde woni, anunțată săptămâna trecută, scrie News.ro.

Samsung a anunțat marți că renunță la producția telefoanelor Note 7 din cauza riscului de aprindere sau explozie a acestora.

Analiștii și investitorii anticipează că fiasco-ul ar putea avea un impact de 17 miliarde de dolari asupra veniturilor companiei.

RCS&RDS se va împrumuta cu până la 800 milioane euro pentru refinanțarea datoriilor. Acționarii au aprobat operațiunea CITEȘTE ȘI RCS&RDS se va împrumuta cu până la 800 milioane euro pentru refinanțarea datoriilor. Acționarii au aprobat operațiunea

În luna septembrie, Samsung anunțase rechemarea a 2,5 milioane de telefoane Note 7 la nivel mondial, pentru înlocuirea lor cu telefoane cu baterii diferite, dar ulterior au apărut informații că și unele dintre acestea iau foc.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
note 7