Samsung anunță data de lansare a următorului său vârf de gamă

Samsung anunță data de lansare a următorului său vârf de gamă
scris 2 iul 2019

Producătorul coreean a trimis invitații de presă pentru un eveniment ce va avea loc luna viitoare și unde șansele să aibă loc prezentarea oficială a următorului flagship sunt foarte mari.

Conform invitațiilor de presă trimise de Samsung, compania va organiza un tradițional eveniment Unpacked pe 7 august în Brooklyn, New York, la Barclays Center.

Samsung nu a anunțat exact ce se va întâmpla la eveniment și cu ce noutăți va veni în fața presei, însă imaginea care însoțește invitația și care înfățișează un stylus și o cameră foto nu lasă loc multor interpretări.

Cel mai probabil, 7 august va fi data la care Samsung își va prezenta următorul vârf de gamă din seria Note, modelul Note 10.

RCS&RDS va aplica încă 1 an anumite suprataxe la unele servicii de roaming CITEȘTE ȘI RCS&RDS va aplica încă 1 an anumite suprataxe la unele servicii de roaming

Și simplul fapt că evenimentul are loc la începutul lunii august este în sine un indiciu care susține ideea prezentării lui Galaxy Note 10 în cadrul acestui eveniment.

Dacă primele generații ale așa-zisului phablet erau disponibile în septembrie, Samsung a devansat în ultimii ani lansarea acestuia cu mai bine de o lună, pentru ca smartphone-ul său să prindă mai mult timp pe piață înainte ca Apple să-și lanseze noile iPhone-uri.

Din punct de vedere tehnic, se pare că Note 10 va prelua unele din caracteristicile modelului S10, lansat în primăvară.

Este, de asemenea, posibil ca pentru prima oară Note 10 să aibă două variante cu ecrane de dimensiuni diferite. Până acum, se vehiculează dimensiunile de 6,3 și 6,8 inch. Modelul cu ecran mai mare ar urma să includă și suport 5G.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
note 10
smartphone