Samsung ar putea prezenta Galaxy S9 mai devreme

Samsung ar putea prezenta Galaxy S9 mai devreme
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2017

Viitorul vârf de gamă Samsung, Galaxy S9, ar pentru fi prezentat oficial mai devreme decât în mod tradițional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă în anii trecuți Samsung a preferat luna martie, cu târgul Mobile World Congress de la Barcelona, pentru a-și prezenta primul flagship din an, se pare că în 2018 primele detalii oficiale vor fi făcute publice încă din ianuarie.

Conform unei surse apropiate companiei coreene, Samsung va prezenta atât Galaxy S9, cât și modelul S9+ în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show care va avea loc la Las Vegas în perioada 9 -12 ianuarie.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Apariția de la CES 2018 va fi o pre-prezentare oficială menită, cel mai probabil, să crească interesul presei și al utilizatorilor mai devreme decât în normal. Asta pentru că Samsung nu a renunțat la prezentarea oficială din luna martie.

Dacă prezentarea din martie se confirmă, înseamnă că data lansării pe piață va rămâne aproximativ în aceeași perioadă calendaristică precum anul trecut, adică undeva în luna aprilie.

Spre deosebire de modelele de anul acesta, cele din 2018 vor fi diferențiate mai clar. Din câte se pare, S9 va păstra ecranul de 5,8 inch, în timp ce S+ va primi un ecran mai mare, de 6,2 inch.

Pentru prima dată, un român preia conducerea filialei locale a Ericsson CITEȘTE ȘI Pentru prima dată, un român preia conducerea filialei locale a Ericsson

Altfel, designul celor două telefoane va fi identic cu cel de anul acesta, Samsung păstrând, ca și Apple, strategia cu un design nou la 2-3 ani. Diferențele dintre cele două generații se vor face în ceea ce privește dotările.

S9 și S9+ vor trece, ca în fiecare an, la cele mai noi platforme Snapdragon respectiv Exynos, iar modelul S9 va dispune de 6 GB memorie, față de cei 4 GB la care va rămâne în continuare S9.

Spre bucuria multor utilizatori, se pare că Samsung va păstra pentru flagship-urile sale de anul viitor atât slotul pentru carduri de memorie, cât și ieșirea audio de 3,5 mm care a început să fie din ce în ce mai rară la smartphone-urile noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
s9