Samsung: Cererea peste așteptări pentru Galaxy Note 7 provoacă probleme de livrare la nivel global

Samsung: Cererea peste așteptări pentru Galaxy Note 7 provoacă probleme de livrare la nivel global
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2016

Cererea peste așteptări pentru smartphone-urile Galaxy Note 7 provoacă probleme de livrare a acestora la nivel global, a anunțat miercuri Samsung Electronics, sugerând un nivel ridicat al vânzărilor, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un nivel ridicat al cererii poate ajuta la obținerea unui profit trimestrial ridicat, dar Samsung riscă în același timp să piardă vânzări pentru că nu poate livra telefoanele suficient de repede, scrie News.ro.

Companii concurente precum Apple urmează să lanseze la rândul lor noi modele de telefoane, care ar putea atrage clienți de la Samsung, dacă problemele producătorului sud-coreean vor continua.

”Pre-comenzile pentru Galaxy Note 7 au depășit cu mult estimările, iar data de lansare pe unele piețe a fost modificată”, se arată într-un comunicat al Samsung, care nu oferă alte detalii.

Problemele de fabricare a telefoanelor cu ecrane curbate Galaxy S6 edge au dus la vânzări dezamăgitoare, anul trecut, iar unii investitori se tem ca situația să nu se repete, dacă Samsung nu va acționa rapid pentru a satisface cererea pentru Note 7.

Service-urile Dacia-Renault reziliază contractele cu Asirom: Folosește aceleași metode ca Astra și Carpatica CITEȘTE ȘI Service-urile Dacia-Renault reziliază contractele cu Asirom: Folosește aceleași metode ca Astra și Carpatica

”Samsung ar putea vinde în acest an până la 15 milioane de telefoane Galaxy Note 7, comparativ cu cele 9 milioane de Galaxy Note 5 estimate pentru 2015”, potrivit analistului C.W. Chung, de la Nomura.

Galaxy Note 7 a intrat la vânzare pe 19 august, în țări ca SUA și Coreea de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy note 7