Samsung lansează un program de atragere a utilizatorilor de iPhone, prin care aceștia pot folosi un S8 sau Note S8 1 lună

Samsung lansează un program de atragere a utilizatorilor de iPhone, prin care aceștia pot folosi un S8 sau Note S8 1 lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 nov 2017

Utilizatorii de iPhone sunt targetați de cea mai recentă campanie Samsung, prin care producătorul coreean le pune la dispoziție unul din cele două flagship-uri lansate anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a anunțat debutul campaniei Galaxy Experience Program, o campanie care se desfășoară între 21 și 27 noiembrie și prin care utilizatorii de iPhone pot testa unul din flagship-urile companiei.

Germania interzice smartwatch-urile pentru copii CITEȘTE ȘI Germania interzice smartwatch-urile pentru copii

Valabilă deocamdată doar în Coreea de Sud, campania presupune înscrierea online a celor interesați. Dintre cei înscriși, vor fi selectați 10.000 de posesori de iPhone care vor primi, la alegere, un Galaxy S8 sau un Note 8.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Doritori vor trebui să achite 45 de dolari și valoarea telefonului ales, sub formă de garanție. Cei care, după o lună de folosire, se decid să cumpere device-ul testat, vor primi înapoi taxa de 45 de dolari și vor avea anumite beneficii.

Lista beneficiilor include un difuzor JBL Bluetooth și asigurare gratuită pentru defectarea ecranului. În plus, utilizatorii vor avea reduceri la o serie întreagă de accesorii mobile Samsung.

Pe de altă parte, cei care după o lună se decid să rămână la iPhone, vor primi înapoi contravaloarea telefonului testat dar nu și taxa de 45 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s8
note 8
smartphone
iphone