Samsung și Lenovo refuză să participe fizic la MWC 2021

Samsung și Lenovo refuză să participe fizic la MWC 2021
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mai 2021

În ciuda insistenței organizatorilor, care vor să organizeze cu public târgul Mobile World Congress din acest an, numărul companiilor care preferă să țină distanța continuă să crească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cu mai puțin de două luni până la startul ediție din acest a celui mai important târg de tehnologii mobile din lume, Samsung a anunțat că nu-și va trimite reprezentanții, pentru a proteja sănătatea propriilor angajați și a vizitatorilor.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

În schimb, compania coreeană spune că va încerca o prezență virtuală, fără a explica în ce va consta aceasta. Cel mai probabil, la fel ca în ultimul an, eventualele prezentări ale tehnologiilor și produselor noi vor fi transmise online, printr-un stream video.

Și Lenovo a luat aceeași decizie, de a nu se prezenta fizic la MWC 2021. Comunicare Lenovo este similară celei emise de Samsung, până în punctul în care menționează, fără detalii suplimentare, prezența virtuală.

Refuzurile celor două companii de a fi prezente în persoană lovesc ambițiile organizatorului, GSM Association, care și-ar fi dorit ca MWC să revină la normal de anul acesta. De altfel, inclusiv în 2020, când izbucnea pandemia, GSMA a dat cu mare greutate înapoi de la organizarea în forma tradițională a târgului.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Lista companiilor care au servit cu refuzuri organizatorii este deja destul de mare. Înainte de Samsung și Lenovo, alte companii, printre care Google, Sony, Oracle, Nokia, Ericsson, au anunțat că nu se vor prezenta.

Cu atât de multe nume grele care nu vor fi prezente fizic, rămâne de văzut dacă GSMA va merge mai departe cu planurile actuale sau va da înapoi și va retrograda MWC la rangul de eveniment virtual.

Mobile World Congress va fi organizat la Barcelona, în perioada 28 iunie - 1 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
lenovo
mwc