Samsung va prezenta noi produse la finalul lunii februarie

Samsung va prezenta noi produse la finalul lunii februarie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 feb 2022

Producătorul coreean va organiza un nou eveniment, chiar înainte să înceapă ediția din acest an a târgului Mobile World Congress, unde este așteptat să prezinte mai multe produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a anunțat un eveniment pentru data de 27 februarie, lăsând să se înțeleagă că în cadrul acestuia vor fi prezentate o serie de produse noi.

Hark-sang Kim, șeful echipei de cercetare și dezvoltare a companiei, a scris deja un post despre o nouă generație de laptopuri Galaxy Book, care ar putea fi prezentată în cadrul evenimentului.

Google pregătește restricții de confidențialitate similare celor adoptate de Apple, care au dus la scăderea capitalizării Facebook cu 230 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Google pregătește restricții de confidențialitate similare celor adoptate de Apple, care au dus la scăderea capitalizării Facebook cu 230 de miliarde de dolari

Conform oficialului Samsung, noua generație va oferi o experiență consistentă pe mai multe dispozitive și sisteme de operare, ceea ce ar putea însemna că vor exista modele și cu Windows și cu Chrome OS.

Imaginea care însoțește anunțul conține, printre altele, un smartwatch și un telefon pliabil, ceea ce înseamnă că ar putea fi prezentate, cu aceeași ocazie, noi smartwatch-uri și noi modele de smartphone-uri pliabile.

Samsung a prezentat recent noua serie de smartphone-uri Galaxy S22, alături de o nouă serie de tablete Galaxy Tab S8, care urmează să intre pe piață.

Samsung va prezenta noi produse la finalul lunii februarie

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
mwc
eveniment