Samsung va prezenta smartphone-ul Galaxy S9 pe 25 februarie

Samsung va prezenta smartphone-ul Galaxy S9 pe 25 februarie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 ian 2018

Primul flagship Samsung pentru 2018 va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 25 februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul coreean Samsung a trimis invitații de presă pentru evenimentul Unpacked, în cadrul căruia va fi prezentat oficial noul flagship al seriei Galaxy S.

Evenimentul va fi legat de cal mai mare târg de tehnologii mobile, Mobile World Congress, și va avea loc pe 25 februarie, la Barcelona, începând cu ora 19, ora României.

Invitația de presă conține și un mic teaser – „Camera. Reimaginată”. Cei de la Samsung vor să sugereze că va fi vorba de o îmbunătățire semnificativă a camerei foto, însă acest gen de promisiuni sunt făcute de producători în fiecare an, fără să fie onorate cu o inovație pe măsură.

Qualcomm, cel mai mare furnizor mondial de chipset-uri, amendat cu aproape 1 miliard de euro de Bruxelles pentru acord exclusiv cu Apple CITEȘTE ȘI Qualcomm, cel mai mare furnizor mondial de chipset-uri, amendat cu aproape 1 miliard de euro de Bruxelles pentru acord exclusiv cu Apple

Spre deosebire de alți ani, când ajungeau să se cunoască toate detaliile tehnice înainte de prezentarea oficială, de data aceasta informațiile legate de noul vârf de gamă sunt semnificativ mai reduse.

Galaxy S9 va avea un design similar cu modelul de anul trecut, ramele din jurul ecranului, cel mai probabil, urmând să fie cu câțiva milimetri mai înguste.

Principala noutate va fi camera foto duală a versiuni S9+. Acesta va fi primul model din seria Galaxy S care va oferi un sistem foto format din două camere – o tehnologie pe care alți producători au adoptat-o deja în urmă cu doi, dar care nu au adus un salt calitativ pe măsură.

Dacă se respectă itinerariul din anii trecuți, noile modele Galaxy S9 și S9+ vor putea fi precomandate imediat după prezentarea oficială, urmând să intre oficial pe piață în a doua parte a lunii februarie sau la începutul lui aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s9